אירוע הוא פרוייקט שנערך לקראת אירועים מיוחדים. יכולים להיות אירועים מאירועים שוני. אירועים משפחתיים כגון חתונה בר מצווה או בת מצווה. אירועי לידה, בריתות, ימי הולדת ועוד כהנה וכהנה. ויכולים להיות אירועים רשמיים שמאורגנים על ידי חברות. כנסים, עצרות, ימי כיף ועוד שלל דוגמאות. אחד החלקים החשובים באירוע אם לא החשוב שבהם הוא נושא האוכל. איזה אוכל יוגש, באיזו צורה, מי יכין אותו. ספקים שעוסקים בתחום של קייטרינג חלבי או בשרי לאירועים. הם האנשים המתאימים לתכנן ,לייעץ ולבצע מטלות אלו. יש להם את כל הכלים להתמודד בהצלחה עם כל ביקוש מכל סוג שהוא בנושא האוכל. הם ערוכים עם אנשים מתאימים וציוד נדרש . ויכולים לתת פתרונות לוגיסטיים לכול בעיה.
סוגי אוכל באירועים
המזמין ידאג להודיע לספק הקייטרינג מידע על איזה אוכל הוא מעוניין להגיש באירוע. והספק ייערך בהתאם. ברוב האירועים מדובר בסוג קייטרינג עם דפוס ידוע ומקובל. בתחילת האירוע יוגשו מתאבנים עם מלצרים שעוברים בין האורחים בשעות קבלת הפנים. בנוסף יהיו דוכנים שונים כל דוכן וההיצע שלו. דוכן בשרי, דוכן לדגים וסושי. דוכן ירקות. דוכן לאוכל סיני. דוכן לפיצות ודברי מאפה אחרים. המנות העיקריות יהיו מורכבות ממנות ראשונות מנות עיקריות ומנות קינוח. יהיו שפע של משקאות מסוגים שונים. משקאות חריפים מסוגים שונים ומשקאות קלים. במשך כל האירוע יסתובבו מלצרים בין השולחנות וידאגו להגיש את המנות ולספק את רצון האורחים. הכול יוגש בשפע ובטוב טעם. תמיד תהיה אפשרות בחירה בכל סוגי המנות.
ספקי קייטרינג לאירועים
בחירת ספק קייטרינג לאירועים צריכה להיעשות לאחר בדיקות רבות. צריך לבדוק את המוניטין של הספק. את הידע שלו בהכנת אוכל. את סוגי האוכל אותו הוא יודע להכין. באיזה סוג אוכל הוא מתמחה. כמו כן צריך לבדוק את הלוגיסטיקה שלו. האם הוא ערוך לאספקת אוכל בכמויות נדרשות. האם האוכל יגיע מחומם. האם יש לו אפשרות לחמם אוכל. האם הוא מספק גם ציוד לאירועים או שצריך להביא את הציוד ממקום אחר. אם האירוע נערך במקום עת תשתית מתאימה, הרי שבדרך כלל אין בעיה, אבל אם האירוע נערך בטבע או בשטח אחר, האם יש לו אפשרות להתארגן בהתאם. את כול הבדיקות הללו ניתן לבצע באתרי אינטרנט שמספקים ידע על אירועים.